, глобалният лидер в , пусна   в подкрепа на своите бизнес партньори

...
, глобалният лидер в , пусна   в подкрепа на своите бизнес партньори
Коментари Харесай

Българският сайт на Acronis разкрива полезни ресурси

, световният водач в , пусна   в поддръжка на своите бизнес сътрудници и консуматори – корпоративни и самостоятелни – от цяла България. Освен, че информацията за технологиите и решенията на Acronis в този момент към този момент е налична на български език, уеб сайтът предлага потребни запаси за организациите-потребители, доставчиците на управляеми услуги и домашните клиенти в страната.

Предвид интензивната цифровизация на бизнеса в световен мащаб в последните няколко години и фрапантния растеж на кибер закононарушенията, организациите през днешния ден се нуждаят от мощна и безкомпромисна киберзащита. В българския уебсайт на Acronis те могат да се срещнат с правилата и механизмите на действие на интегрираните решения на компанията, основани на изкуствен интелект, осигуряващи неповторима сплав от грижи за данните и процесите в организацията: отбрана от злоумишлен програмен продукт и хакерски офанзиви, динамично ръководство на бекъпи за стремително възобновяване на данни и бизнес-процеси, както и централизирано ръководство.

Успоредно с това българският уебсайт на Acronis предлага поддръжка за риселърите и доставчиците на управляеми услуги, които желаят да обезпечат на своите клиенти киберзащита от най-голям клас. Той оказва помощ на сътрудниците с насоки да реализират най-хубавото в предотвратяването на загубата на данни при своите клиенти и да обезпечат непрекъснатост на работата на потребителските организации. Доставчиците на услуги могат да разширят своите съществуващи услуги с усъвършенстваните пакети за безкомпромисна виртуална отбрана от Acronis. Успоредно с това специалистите от партньорските структури могат да получат достъп до редица механически и маркетингови запаси, посредством които да улеснят работата на своите клиенти – да вземем за пример уебинари, управления, разбори на съответни проблеми и други

Индивидуалните клиенти също са на фокус в новия, български уебсайт на Acronis. След като през последните две години работата от вкъщи се възприе за норма в съвсем всички сфери на активност, а границата сред персонално и служебно в цифровата среда значително е размита, отбраната на персоналните устройства е по-важна от всеки път. Домашните консуматори могат да намерят в българския уебсайт на компанията разширена информация за решенията на Acornis за домакински офис, посредством които са в положение да обезопасят своя цифров свят и да запазят в сигурността скъпите си данни. Налице е и помощ за боравене с продукта като достъп до фирмената база познания и връзка към дискусионните конгреси на Acronis.

„ Българският офис на Acronis има централна роля за създаването на цялостната платформа за киберзащита на Acronis; в действителност ние сме главният развоен център на Acronis в световен мащаб, “ разяснява Пламен Тошев, шеф на Acronis България. “Затова е напълно разумно и естествено да подкрепим българските си сътрудници и консуматори посредством уебсайт на български език, където те да намират нужната им информация бързо и елементарно “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР